MGL-f twitter youtube rss

Zoek op jouw postcode of woonplaats

Scholenwijzer De Limburger

Ga jij na de zomervakantie naar de middelbare school? Spannend! In maart moeten jij en je ouders beslissen welke school het wordt. Dan is het goed te weten hoe jouw (toekomstige) middelbare school scoort. Scholenwijzer De Limburger helpt jullie een eindje op weg.Tik je postcode of woonplaats in en dan vind je alle informatie over de scholen in jouw buurt. 

Slagen er meer, of minder, leerlingen dan elders in het land? Zijn de examencijfers beter, of juist slechter? En hoe oud zijn de docenten? Het antwoord op deze en vele andere vragen vind je in deze Scholenwijzer. Lees ook de verhalen over schoolkeuze en het imago van het vmbo. En bekijk de resultaten van onze grote middelbare scholen-enquête.

Scholenwijzer De Limburger is gebaseerd op research en interviews van onze onderwijsredactie. Voor de data zijn deskundige bronnen geraadpleegd, zoals DUO, Inspectie van het Onderwijs, Scholenopdekaart, LAKS, scholen en Ouders & Onderwijs. Wil je reageren, of heb jij tips over het (voortgezet) onderwijs in Limburg? Stuur dan een mail naar: onderwijs@delimburger.nl